Baby på bilferie

03.09.2016
15:36

Hei jenter! ♡  Nå er det lenger siden jeg har oppdatert bloggen. Planen er aldri å være så lenge vekke fra bloggen som jeg ofte er, men hverdagen som mamma til en liten baby er ganske så travelt. Jeg får ikke mye tid for selv der jeg kan sitte meg ned på PCen og lete frem bilde og skrive innlegg. Derfor har jeg funnet en litt lettere løsning, og det er å rett og slett skrive innleggene på mobilen og så kopiere det inn på PCen etterpå og legge til bilde der. Mobilen har jeg ofte tilgjengelig, siden jeg kan være på den når jeg ammer, holder Esther og når hun sover oppo meg. Hun liker ikke så godt å bli lagt ned, så da blir det ofte til at hun ligger trygt og godt inntil mamma'en sin.

Nå er det veldig lenge siden dere har hørt fra meg, så da kan jeg like gjerne fortelle dere litt om hva som skjedd siden sist. For to uker siden tok vi oss en liten "ferie", ned til Bergen. Vi bestemte oss for at vi skulle kjøre ned, noe jeg synes var litt nervepirrende siden turen vanligvis tar 7-8 timer. Det å ha en baby med på en så lang tur kan jo være ganske så utfordrende. Heldigvis gikk det over all forventning. Tror ikke det kunne gått noe bedre med baby på biltur! Hun sov og spiste så og si hele turen, uten hyling og stopp. Da vi var i Bergen byttet vi litt på å være hos min familie og min mann sin familie. Det var utrolig koselig og vi fikk så mange minnerike stunder med begge to. Jeg var litt ekstra spent på møte min familie siden det bare var mamma fra min side som hadde sett lille Esther før vi kom ned til Bergen. Det var derfor stor stas å endelig få vise henne fram og dele gleden sammen med de som jeg er så utrolig glad i. Bestevenninnen min Margit var også gått over termin i disse dager, så jeg gikk og ventet spendt på melding fra henne! En uke etter terminen fikk hun endelig møte den nydelige prinsen sin! Han er så skjønn! Fikk faktisk møte han i dag. De var innom en tur nå nettopp på et lite besøk. Var kjekt å se dem alle igjen!
 

Tilbake til Bergen, hehe! Vi var også i 70 års-dag til mormor og morfar til min mann! Det var veldig koselig. På den tiden jeg var i Bergen har jeg sikkert tatt mer enn 1000 bilder med mobilen. Som dere sikkert har fått med dere så elsker jeg å ta bilder, og nå etter Esther ble født har jeg tatt enda mer. Jeg tenker at det er bedre å ha for mange bilder fra hun er var så liten, enn å angre på at jeg ikke tok mer. Nå viser kamerarullen 5659 bilder, og jeg tømte mobilen bare 1-2 uker før termin. Så... Det gjør det litt vanskelig å vite hvilke bilder jeg skal dele på bloggen! Jeg har så mange fine og vil jo dele "nesten" alle med dere, men det går jo ikke. Vi vil selvfølgelig beholde noen spesielle øyeblikk for oss selv, men vil gjerne en dele mye mer! Kanskje jeg kan lage en liten kolasj, om dere vil se mer av henne!? Eller så har jeg insta om dere vil føle oss der. Dere finner meg på @mirjamkleiveland! Følg meg gjerne!

#baby #mammablogg #foto #bildfe #6ukergammel #hverdagen #ferie #familie #glede

4 kommentarer

spisogspar 03.09.2016 22:23
Så nydelig hun er <3
fotogleden 04.09.2016 11:42
spisogspar: Tusen takk som sier det! <3
Carina Teresa Johansen 16.09.2016 21:00
Så utrolig nydelig jente <3 :)
fotogleden 17.09.2016 14:12
Carina Teresa Johansen: Tusen takk som sier det! <3

Skriv en ny kommentar

fotogleden 22, Ålesund
Velkommen til bloggen min! Mitt navn er Mirjam, jeg er 22 år og er gift med drømmemannen. I juli 2016 ble jeg mamma for første gang, til lille Esther! Jeg blogger mest om hverdag, trening, baby, foto, kosthold og tanker om det å være mamma! Legg gjerne igjen en kommentar

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits