Hvordan bli kvitt mammakiloene

04.09.2016
19:43

Hei folkens! ♡ I morgen er det allerede 7 uker min prinsessa mi ble født! Det vil si at jeg nå kan begynne å trene igjen og jobbe mot å få en slankere og mer definert og "stram" kropp. Til nå har jeg ikke hatt noe fokus på slanking, men heller brukt all min tid på å kose med lille Esther. Det er jeg veldig glad for at jeg har gjort, selv om jeg sikkert hadde kommet lenger i prosessen om jeg hadde begynt å spise supersunt og beveget meg mye mer helt fra starten av. 

Nå er planen å spise veldig sunt og trene en del fremover. Jeg har fått mannen min med på laget, så satser på at det skal hjelpe meg til å holde fokuset og motstå usunne fristelser. Vi har avtalt at det bare er lov å spise usunt på lørdager, så håper vi klarer å hjelpe hverandre å holde den avtalen. Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg, så gikk jeg opp hele 22 kg i svangerskapet. Det er jeg ikke veldig stolt over, men gjort er gjort. Så nå har jeg en del ekstra fett på kroppen som jeg gjerne vil bli kvitt. Jeg håper virkelig at jeg skal klare å nå målet mitt, og bli en sunnere og finere versjon av meg selv. 

 Slenger med noen naturlige bilder der jeg er ekte, nydusjet og usminket...

For å sette mer press på meg selv sier jeg til dere, at jeg begynner i dag. Jeg vet at det å fortelle noen andre om dette vil hjelpe meg til å prøve hardere, holde meg til planen og nå målene mine. Hver uke skal jeg veie meg, ta mål av kroppen og skrive ned alt jeg spiser. Jeg tror det vil hjelpe å følge godt med fra uke til uke, og motivere meg til å jobbe videre. Det å dokumentere vil også hjelpe meg til å spise mye sunnere, fordi jeg faktisk må skrive ned ALT jeg spiser. Da er det ikke like lett å spise snop midt i uken, eller slurve med kostholdet. Alt skal ned på papiret. Det kommer til å gjøre at jeg tenker mer igjennom hva jeg faktisk spiser og hvorfor jeg kanskje ikke går så mye ned i vekt som jeg planlegger. Legg gjerne igjen en kommentar om du ønsker å følge med på hva jeg spiser, hvordan jeg trener eller hvordan prosessen går! Jeg kan gjerne oppdatere rundt dette temaet om dere er interressert i det! 

Har du gått ned i vekt før? Hvordan klarte du det? Hva motiverte deg? 

#mamma #mammablogg #mammakiloene #mammakroppen #vekt #slanking #kosthold #trening #planlegging

4 kommentarer

lisarorvik 04.09.2016 20:28
Dette kommer du til å klare, masse lykke til :) (Har foresten ukens blogg og giveaway konkurranse på min blogg, bli gjerne med)
fotogleden 04.09.2016 20:33
lisarorvik: Takk! <3
Julie 04.09.2016 23:46
Du er så naturlig vakker!! <3
fotogleden 08.09.2016 12:58
Julie: ÅÅh tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

fotogleden 22, Ålesund
Velkommen til bloggen min! Mitt navn er Mirjam, jeg er 22 år og er gift med drømmemannen. I juli 2016 ble jeg mamma for første gang, til lille Esther! Jeg blogger mest om hverdag, trening, baby, foto, kosthold og tanker om det å være mamma! Legg gjerne igjen en kommentar

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits