Gressenke de neste 4 ukene

26.09.2016
19:26

 

Tanker fra sengekanten...

I denne uken som har vært, har jeg kjent på en del bekymringer og hatt mange tanker om hvordan det vil bli når mannen drar. Vil det bli veldig ensomt? Blir det vanskelig å være alene med baby så lenge? Vil Esther merke at pappa er vekke? Kommer jeg til å være mye lei meg? Blir det noe særlig mulighet for å ringe og sende meldinger? Hvordan kommer det til å bli...? 

Mange spørsmål har surret rundt i hodet mitt de siste ukene. Uansett hvor mye jeg prøver å forberede meg, så vil jeg ikke klare å se for meg hvordan det kommer til å bli. Vi får bare ta det som det kommer og gjøre det beste ut av det. Jeg tenker at det er helt greit å være lei seg de første dagene, så lenge det blir bedre etterpå. Den verste tanken blir nok at " nå er det 1 måned til jeg ser min elskede igjen, og jeg har ingen mulighet til å se han før om jeg ønsker"! 

En annen ting jeg også har tenkt mye på, er at han går glipp av 1 måned av Esther sitt liv. Det handler ikke bare om å være vekke fra meg lenger, men også vår kjære datter på 10 uker. Nå når hun er så liten så utvikler hun seg så fort og forandrer seg masse fra uke til uke. Jeg kommer selvfølgelig til å prøve å sende mange bilder og videoer, så det hjelper jo på, men det er jo ikke helt det samme. Jeg vet ikke om jeg hadde overlevd å være kone til en sjømann for 100 år siden, for å si det sånn. På den tiden hadde de hverken mulighet til å snakke, og fikk ikke se mennene sine igjen på flere år. Jeg er utrolig glad for at det er mye bedre ordninger i dag, og at teknologien har blitt oppfunnet siden den gang.  

 


 

For å se litt på de positive sidene her, så er jeg uendelig glad for at jobben hans ga han alternativet om å begynne i slutten av august eller september. Det er jo helt fantastisk! Da fikk jeg ha han ekstra lenge her hjemme, og brukt masse tid sammen alle tre nå i begynnelsen. Jeg føler at alt har lagt seg så fint til rette til nå, og at den jobben er ganske GUDfeldig at han fikk. Mannen har også hatt den fantastiske muligheten til å jobbe på den "gamle" arbeidsplassen min denne måneden. Det har vært en stor velsignelse og vi er så takknemlig for det. Det har hjulpet økonomisk, samtidig som det har forbedret meg på å være alene med baby. Jeg ser for meg at det hadde vært litt av et sjokk om han hadde vært hjemme med oss hele tiden, for så å plutselig vært borte 1 måned. 


 

Noe annet som også er veldig fint er jo at jeg ikke er alene her hjemme, men jeg har jo lille Esther her sammen med meg. Vi kommer til å ha det koselig sammen og finne på masse gøy. Hun sprer så mye glede og gjør dagene våre så fine. Jeg elsker å våkne til smilene hennes og den skjønne lille kroppen som spreller og ønsker kontakt med meg. Og den søte bablingen og uttrykkene hennes når hun skjønner at hun kan lage masse stilige lyder. Elsker alle "samtalene" våre der jeg hermer etter henne og hun gir uttrykk for at hun synes det er supergøy og smiler fra øre til øre! Kjærlighet og glede kommer det iallefall ikke til å være noe mange på. 

Jeg har også gode venner som jeg kan være med og som ønsker å stille opp om det skulle være noe, og det er så takknemlig for. Selv om vennene mine har gode intensjoner, så vet jeg veldig godt at de har travle hverdager og egne familier å fokusere på. Jeg vil absolutt ikke trenge meg på eller spørre for mye. Det hadde nok vært litt lettere om vi hadde familiene våre her. Det er ofte litt lettere å spørre de om hjelp eller selskap. Derfor så tenker jeg å dra en tur ned til Bergen en gang etter C har reist. Hvis reisen ned og turen går fint med en liten baby, så kan jeg reise ned andre ganger også. Det tror jeg vil gjøre at tiden går litt fortere og jeg ikke blir så ensom! 

I dag er dagen min kjære drar fra oss... og det med et tungt hjerte. Likevel er det godt å tenke på at jeg fremdeles har en liten del av han igjen her hjemme. Vår lille elskede Esther. ♡

 

#mamma #mammablogg #gressenke #baby #sjømann #jobb #hverdag #savn #foto #bilder 

4 kommentarer

Elise❤️ 26.09.2016 19:41
Sååå glad i dere!! Bra innlegg!😃 Men trist at han blir vekke så lenge nå😞
fotogleden 26.09.2016 19:43
Elise?: Glad i deg også søta !! <3 Tusen takk! :* Ja, veldig trist... bra jeg skal en tur ned til dere da ;)
Berit Elise 26.09.2016 22:04
Så fint innlegg <3 Skjønner det er vanskelig. Veldig fint at du klarer å se så mange positive sider ved det også :-)
fotogleden 28.09.2016 20:50
Berit Elise: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

fotogleden 22, Ålesund
Velkommen til bloggen min! Mitt navn er Mirjam, jeg er 22 år og er gift med drømmemannen. I juli 2016 ble jeg mamma for første gang, til lille Esther! Jeg blogger mest om hverdag, trening, baby, foto, kosthold og tanker om det å være mamma! Legg gjerne igjen en kommentar

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits