Esther Mathea- 3 måneder

18.10.2016
14:47

I dag er det allerede 3 måneder siden Esther ble født! Tenk at hun har blitt så stor! Hvis tiden går så fort fremover som den har gått til nå, så er hun plutselig ikke en baby lenger veldig snart. Selv om tiden har flydd av sted, så har det samtidig skjedd veldig mye i livene våre. Spesielt for Esther selvfølgelig. Hun har utviklet seg masse og vokser ut av klærne sine fortere enn jeg hadde trodd var mulig..*hehe*. 

Lille vakre Esther elsker å leke, bable og smiler dagen lang. Hun elsker når jeg prater med henne og hermer etter lydene hun lager. Vi har ofte lange samtaler sammen, og det er så koselig! Det skal ikke mye til for at det skjønne smilet hennes kommer frem. For noen dager siden lo hun litt for første gang, og det var så stas! Jeg måtte fortelle det til alle rundt meg! 


Nå har Esther begynt å bli veldig sterk i både nakke, rygg og beina. Hun rullet faktisk fra rygg til mage for første gang i dag!! Det var så gøy! Stolt mor her for å si det sånn! Hun sparker med kraft og er kjempeflink til å holde hodet oppe når hun ligger på magen og er stabilt i nakken når vi holder henne. Det har hun egentlig vært overraskende flink til siden fødselen. Hun har lenge stritt imot når vi legger henne i armene som en baby. Hun vil bare opp og se alt rundt seg. Det er litt vanskelig siden babyer helst ikke skal sitte eller stå noe særlig. Vi prøver så godt i kan å finne andre måter å holde henne på, men det er ikke alltid like lett. Hun er liksom ikke en liten baby lenger, mener hun selv iallefall.. *hehe*! 

Hun er veldig glad i å ligge under babygymmen og leke med lekene som henger ned. Der kan hun ligge lenge og gripe, holde fast og studere det som henger over henne med store øyner. Esther spiser også mye på hendene sine og alt som er egentlig. Jeg tror det kan være en blanding av stort sugebehov og mulig noen tenner som snart dukker opp. Hun nekter å ta smokk, så det hjelper jo ikke på. Det har virket som hun har klødd veldig i gommene sine i det siste, så har derfor fått tak i noen tyggeleker som hun kan bite på samtidig som hun øver seg på å gripe og holde de fast. 

Ellers er hun en snill og rolig baby som liker det meste. Hun sover som regel bra om natten, og sovner av seg selv når hun har fått nattmaten sin. På dagen er det litt verre. Ikke fordi det er vanskelig å legge henne, men fordi jeg føler hun sover så lite i forhold til andre barn på hennes alder. Hun sover som regel bare 1 gang om dagen, eller 2 ganger om første duppen ikke var så lang. Da sover hun mellom 20 min- 2 timer. Dette har hun begynt med de siste 2 ukene, mens før det har hun bare sove veldig små dupper igjennom hele dagen, og ingen lenger enn 10-20 min. Så synes egentlig det er bedre nå, men føler fremdeles hun sover litt lite. Hvordan er det hos dere? Hvor mye og hvor lenge sover egentlig en baby på 3 måneder?

#baby #utvikling #mamma #mammablogg #foto #bilde #3måneder #elsker #kjærlighet

1 kommentar

Marianne 18.10.2016 19:47
Jeg skal love deg at tiden fremover går like fort som disse tre månedene <3 trist og kjekt på samme tid :D

Det med søvnen varierer veldig mye hele tiden, og det kan godt være at det bare er en fase hvor hun sover så lite nå. Vi hadde det sånn også rundt den alderen, men hun sover gjerne mer etterhvert :)

Skriv en ny kommentar

fotogleden 22, Ålesund
Velkommen til bloggen min! Mitt navn er Mirjam, jeg er 22 år og er gift med drømmemannen. I juli 2016 ble jeg mamma for første gang, til lille Esther! Jeg blogger mest om hverdag, trening, baby, foto, kosthold og tanker om det å være mamma! Legg gjerne igjen en kommentar

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits