Å leve i øyeblikket

06.11.2016
19:57

For noen kvelder siden skjedde noe av det gøyeste vi foreldre kan oppleve! ...Jeg lå i sengen og skulle gi Esther nattmaten sin. Det var ikke så lett siden hun bestemte seg for å prate i massevis, men det var jo bare koselig. Etter en lang samtale, tullet jeg litt med henne og susset henne masse på halsen. Da kom det verdens skjønneste latter fra vår lille prinsesse! Vi kunne ikke noe annet en å skrattle selv! Det var så gøy! Jeg susset henne masse mer, og hun lo igjen og igjen! Det var en helt fantastisk følelse! Det var et nydelig øyeblikk jeg kommer til å huske!

Jeg er så glad for at min mann var der samtidig, og at vi fikk oppleve det som en familie. Det er ikke en selvfølge at min mann kommer til å være hjemme i de store øyeblikkene i våre barn sine liv. Han var på sjøen da Esther begynte å snu seg.. og det kommer nok til å skje andre store ting andre ganger når han er ute. Det må vi bare akseptere, og så får vi sette pris på de øyeblikkene vi får sammen.

 


 

Jeg merker hvor viktig det er å være til stede og leve i nuet, spesielt nå når vi har fått barn. Hvis jeg hele tiden skal fokusere på "lang der fremme", så tror jeg at vi kommer til å gå glipp av mye. Jeg ble minnet på det i dag da jeg så at Esther begynte å bevege beina som om at hun ville krype da hun lå på gulvet. Jeg bare "halooo! Lille venn du ble nettopp født. Du kan ikke begynne å krype rundt allerede! Du vokser for fort!". Tiden går om vi vil eller ikke. Det er så lett for å hele tiden tenke "åh, jeg gleder meg til hun begynner å le, til hun begynner å snakke, til hun begynner å gå, til hun blir lettere å kommunisere med, til hun kan gjøre det meste selv... til hun får barn selv!". Når barna begynner å gjøre disse tingene, så lengter vi etter noe annet langt framme.

La oss stoppe opp. Se barna våre. Snakke med dem. Sette andre ting til side, og bare være sammen med dem. Det er det som virkelig betyr noe. Hva ønsker du å se tilbake på når du bli gammel? At du stresset deg igjennom hverdagen uten å se de rundt deg? Eller at du tok deg tid til de du virkelig var så glad i og prioriterte dem, istedenfor å sitte på mobilen og følgte med på andre sine liv? Stress ned. Ta en pust i bakken. Gi en klem, si hva du virkelig føler og bruk tid med dine kjære. Tiden får du aldri tilbake! 

#bilde #baby #mamma #mammablogg #øyeblikk #latter #babylatter #glede #familie

7 kommentarer

lisarorvik 06.11.2016 20:57
Så fantatisk innlegg, nydelig bilde :) (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)
fotogleden 12.12.2016 23:26
lisarorvik: Tusen takk nydelige Lisa <3 Håper du har det bra <3
NUK 07.11.2016 00:25
gutten min er 2,5 mnd blitt nå og smiler nå ved kommunikasjon og kontakt, det er som du sier veldig viktig å nyte øyeblikkene og være oppmerksom. Barnet trenger relasjonene hele veien :) så deilig å høre latteren, det varmer laaaangt inn i hjertet :)
fotogleden 12.12.2016 23:25
NUK: Ja så sant!! <3
ingrid 07.11.2016 06:08
Godt skrevet! Tror dette er kjempeviktig!! :)
fotogleden 12.12.2016 23:25
ingrid: Takk som sier det! :)
MomsCollective 07.11.2016 19:05
Åååå den første latteren er bare fantastisk <3

Skriv en ny kommentar

fotogleden 22, Ålesund
Velkommen til bloggen min! Mitt navn er Mirjam, jeg er 22 år og er gift med drømmemannen. I juli 2016 ble jeg mamma for første gang, til lille Esther! Jeg blogger mest om hverdag, tro, baby, foto, ekteskap, det å være mamma og livet som gressenke! Legg gjerne igjen en kommentar ♡

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits