Han gir meg ekte fred

12.12.2016
22:50

Hei, gode og flotte lesere! ♡Tusen takk til dere som fortsatt klikker innom bloggen min innimellom for å se om det har kommet noe nytt innlegg. Jeg beklager å måtte skuffe dere med så sjeldne poster som det er nå for tiden. Livet som "alenemamma" til en 4,5 måneder gammel baby er ingen spøk. All hylles til dere mødre som er alene HELE TIDEN med en eller flere små. Dere er noen helter som fortjener så mye ros! For dere som ikke vet det så er jeg gressenke annen hver måned. Min mann jobber på sjøen så jeg er mye alene hjemme med min elskede datter. 

Som dere sikkert har forstått utifra fraværet mitt på bloggen, så blir ikke den prioritert høyest på listen for å si det sånn. Nå når jeg har det så travelt og får veldig minimalt med tid for meg selv, unner jeg meg heller en god lang dusj eller se en tale når jeg får litt "fri". Etter Esther ble 3 måneder har hverdagen blitt en del mer krevende. Hun har klødd mye i tennene over en lang periode, vært så urolig, ikke ville sove, vært grinete og ikke ville være noe alene. Det har vært ganske utfordrende når hun sover så lite dagtid og sovner ikke før 10-11 tiden om kvelden. Da får jeg ikke ikke gjort noe særlig annet enn å underholde og bære henne.  

 


 

Ellers er det selvfølgelig utrolig kjekt å være mamma. Jeg elsker det, men realiteten er at det er slitsomt til tider. Jeg vil ikke gi uttrykk for at alt er en dans på roser her i livet, for det er det ikke alltid. Vi blir slitne innimellom, og det er helt greit. Det gjør oss ikke til dårlige mødre eller mennesker for det. Livet byr på utfordringer, men hvordan møter vi dem? Lar vi dem styre livet vårt, eller tar vi styringen over dem?!

Vi har ulike måter å takle utfordringer og slitsomme perioder på. Jeg er så takknemlig for at jeg har pappa Gud å snakke med når ting går imot meg. Han hjelper meg igjennom alt, og gir meg styrke når jeg er svak og fred på innsiden når bekymringene prøver å ta over. Den freden han gir er ikke den type freden jeg får når jeg setter meg ned for å slappe av og ser serie. Den freden setter bare alt på pause og distraherer meg fra alle tankene jeg bærer på. Den freden Gud gir er en EKTE fred. Han er bare helt fantastisk!

 

  

Den siste uken har Gud vist meg enda flere fantastiske sider ved seg selv og hvem han har skapt meg til å være. Det har vært helt utrolig. Hans kjærlighet for oss mennesker er helt fenomenal. Tenk at han har kalt oss til fullstendig frihet. Frihet fra alt av frykt, bekymring, fortid, andres meninger om oss og så mye mer. Han er en god pappa som bare ønsker å bruke tid med oss og snakke med oss om alt som betyr noe for både meg og han. Men han har gitt oss en frihet til å velge. Han er en "gentle" far som ikke trenger seg på noen som ikke ønsker å bruke tid med han. Hadde mennesker bare vist hvordan han faktisk er, så tror jeg MANGE flere hadde søkt han og ønsket relasjon med han!! Det handler om et levende forhold der han taler til oss igjennom sin direkte stemme eller tanker, bønn, lovsang, bilder, syner, drømmer, taler, bibelen.. andre mennesker som hører hans stemme. Det er et fantastisk liv, som jeg unner alle å oppleve og leve i! 

Ps: Send gjerne en melding til meg om du har noen spørsmål ang. relasjon med Gud eller om du ønsker å bli kjent med han! ;) 

#fred #glede #frihet #relasjonikkereligion #kristen #Gud #Jesus #DenHelligeÅnd #gressenke #mamma #mammablogg

4 kommentarer

ingrid 13.12.2016 07:07
Fint innlegg. Kan tenke meg det er hardt å være alene med Esther! Men så godt at du ser de positive tingene også. Det med Guds fred er noe jeg har hatt veldig i tankene i det siste. Jeg planlegger også et blogginnlegg (og muligens en tale) om det nå. Leste i Hebr. 4.10 "Den som kommer inn til hans hvile, får jo hvile fra sine gjerninger, slik Gud hvilte fra sine. La oss derfor ivre etter å komme inn til denne hvilen," for noen dager siden, Og etter det, har jeg kommet tilbake til dette verset hver dag. Det er virkelig en forskjell på å "se serie" og å virkelig hvile.

Når det gjelder bloggen, er jeg mye mer glad i kvalitet enn kvantitet: så bare fortsett med å blogge akkurat når du føler for det, du! :) Digger bloggen din!
fotogleden 17.12.2016 22:31
ingrid: Tusen takk for fine ord! <3 Så stilig at du også har blitt minnet på det i det siste ;) Gud er så god! Takk for gode tilbakemeldinger! Det bestyr mye <3 :)
Therese kamp 13.12.2016 12:23
Nydelig bilde av dere ❤️Godt å lese at du og Esther har det bra, selv om hverdagen byr på utfordringer. Det er godt å hvile i Guds kjærlighet og vite at han er med hvert steg på veien❤️❤️❤️
fotogleden 17.12.2016 22:31
Therese kamp: Tusen takk tante! <3 Det er så sant! :)

Skriv en ny kommentar

fotogleden 22, Ålesund
Velkommen til bloggen min! Mitt navn er Mirjam, jeg er 22 år og er gift med drømmemannen. I juli 2016 ble jeg mamma for første gang, til lille Esther! Jeg blogger mest om hverdag, tro, baby, foto, ekteskap, det å være mamma og livet som gressenke! Legg gjerne igjen en kommentar ♡

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits