Esther`s favoritt

22.10.2016
10:53

Esther har egentlig flere favoritter, ikke bare en. Hun liker det meste og elsker å leke med både bamser, bøker, leker og ligge under babygymmen. Esther kan ligge under babygymmen lenge, hun slår og holde fast lekene som henger over henne. Hun er så fascinert over alle de fine fargene og studerer detaljene. Det virker som hun liker veldig godt sjiraffen hennes Sofia også. Kanskje dere har hørt om den? Den skal vist stimulere alle sansene til barna, noe som er veldig bra. Hun liker godt å holde den i beina og spise på snuten hennes. Nå når hun har begynt å klø i gommene sine har den hvert ekstra god å tygge på. Den blir med over alt for å si det sånn.

 

Det er vanskelig å velge en favoritt, men hvis jeg skal velge for henne så må det være dyreboken hennes. Jeg tar den ofte frem om kvelden for å "lese" for henne og ha en liten koselig stund før hun skal legge seg. Hun er så fascinert av alle fargene, og studerer bildene lenge. Dyrene i boken er også laget i ulike stoff slik at hun kan kjenne forskjell på ulike overflater. Jeg prøver å ta hendene helles bort for å kjenne, men tror ikke hun forstår helt hva det går i *hehe*. Jeg elsker virkelig den alderen hun er i nå. Hun babler i vei, smiler masse og elsker å leke. Livet er bra!
 

#momchallenge2 #momchallenge #baby #mamma #mammablogg #mammautfordring #bloggchallenge #momscollective 

fotogleden 22, Ålesund
Velkommen til bloggen min! Mitt navn er Mirjam, jeg er 22 år og er gift med drømmemannen. I juli 2016 ble jeg mamma for første gang, til lille Esther! Jeg blogger mest om hverdag, trening, baby, foto, kosthold og tanker om det å være mamma! Legg gjerne igjen en kommentar

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits